به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي کشور با حضور در نشست تخصصي طراحي، نوآوري و بسته بندي صنايع‌‌دستي تصريح کرد: بسته بندي يکي از نشانه‌هاي توسعه يافتگي جوامع و حرکت به سمت و سوي پيشرفت روز افزون است.

سعيد زاويه ادامه داد:‌ هنرمند هميشه در طول تاريخ سرشار از نوآوري و خلاقيت بوده و اين موضوع زمينه ساز تفاوت در آثاري شده که توسط هنرمندان مختلف خلق شده است.

وي با اشاره به اينکه متأسفانه امروز مرز ميان هنرهاي سنتي و صنايع‌‌‌دستي همچنان نامشخص است، اظهار داشت: به دليل نامشخص بودن اين مرزها است که هنرمندان هر دو عرصه با نوعي سردرگمي روبرو هستند.

رئيس اين پژوهشکده تصريح کرد:‌ به دليل بروز چنين مشکلي است که هنرمندان نمي‌دانند خلاقيت و نوآوري خود را در چه زمينه‌هايي به کار گيرند.

زاويه افزود: نياز امروز بخش صنايع‌دستي و هنرمندان و صنعتگران آن حال بايد مرتفع شود در غير اين صورت راهي براي پيشرفت و توسعه باقي نمي‌ماند.

اين مقام مسئول با بيان اينکه هنرمندان صنايع‌دستي بايد توليدات خود را با نياز و خواست خريداران منطبق کنند، گفت: در اين راستا لزوم انطباق ابزار و مواد اوليه توليد نيز به منظور توليد محصولاتي کاربردي ضروري است.

وي در ادامه اظهار داشت: اگر توليد کنندگان به توليد محصولاتي بپردازند که در بازار خواهان داشته باشد، هنرمندان ديگر مشکل اقتصادي نخواهند داشت.

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي کشور تأکيد کرد: وظيفه دولت و متوليان در اين بخش ايجاد زمينه‌هاي لازم براي پيشرفت هنرمندان و توسعه بازار فروش آن‌ها است.

اين استاد دانشگاه با تأکيد بر اينکه صنايع‌دستي امروز نياز به علمي شدن دارد، افزود: هنرمندان و توليد کنندگان صنايع‌دستي با علم و دانش فاصله گرفته‌اند و توليداتشان چندان کارشناسي شده و علمي نيست.

سعيد زاويه يادآور شد: تنها راه حمايت از هنرمندان فراهم کردن زمينه‌هاي مناسب براي درخشش و آفرينش برترين‌ها و شاخص‌ترين آثار آن‌ها است.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389032250